Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JINXING
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: περιπτώσεις κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 κλ το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης Βαθμός: 90WNiFe
Πυκνότητα: 16,1-18,5 g/cc Αγνότητα: >90% W
εκτατή δύναμη: 700-1400 MPA Επιμήκυνση: <10>
Πρότυπα: ASTM B777-2010 Εφαρμογές: Βάρος ισορροπίας

Περιγραφή προϊόντων

 Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης

Η βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης είναι μικρή σε μέγεθος, αλλά μεγάλη στη μάζα λόγω της υψηλής πυκνότητάς τους. Τα βαριά κράματα βολφραμίου αποτελούνται συνήθως από το W-Νι-Φε ή το W-Νι-$cu ή το W-Νι-$cu-Φε, και μερικά κράματα βολφραμίου κατασκευάζονται με την προσθήκη: Κοβάλτιο, Mo, χρώμιο, κ.λπ. Όταν τα μικρά, βαριά μέρη απαιτούνται, όπως τα βάρη στα γκολφ κλαμπ, το αλιευτικό εργαλείο, τα διαπερνώντας βλήματα, τους τεθωρακισμένο-διαπεραστικόυς κύκλους, ή τα μη τοξικά βλήματα κυνηγιού.

 

 

Τι είναι βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου;

Σφαίρα κραμάτων βολφραμίου: υψηλό κρεμαστό κόσμημα αλιείας κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας που παράγεται με τη σκόνη μετάλλων ως πρώτη ύλη, μη ρυπογόνος και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος. Βαρέων βαρών (> 18G/CC), το μικρό μέγεθος, έτσι αυτό είναι ανθεκτικό στο ισχυρό άνεμο, την είσοδο ελαφριού νερού και γρήγορα τη βύθιση. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο βαρίδι. Οι κύριες προδιαγραφές είναι: τύπος πτώσης νερού, τύπος σφαιρών, στρογγυλός τύπος σωλήνων, τύπος σφαιρών, κ.λπ.

 

Οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ως σφαίρες για τα κυνηγετικά όπλα και τις σφαίρες κυνηγιού. Ένα κυνηγετικό όπλο είναι ένα πυροβόλο με σκοπό συνήθως να βαλθεί φωτιά από τον ώμο. Τα βλήματα που βάζονται φωτιά από το κυνηγετικό όπλο διασκορπίζουν δεδομένου ότι αφήνουν το βαρέλι, και η ενέργεια της εμπρηστικής δαπάνης διανέμεται μεταξύ των βλημάτων, έτσι σημαίνει ότι η ενέργεια οποιουδήποτε βλήματος είναι αρκετά χαμηλή. Σε ένα κυνήγι που θέτει, αυτό καθιστά το κυνηγετικό όπλο πρώτιστα χρήσιμο για τα πουλιά και άλλο μικρό παιχνίδι.

Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης 0Βαριά σφαίρα κραμάτων βολφραμίου πυκνότητας υψηλής επίδοσης 1

Εφαρμογή της βαριάς σφαίρας κραμάτων βολφραμίου

Οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρη για τα προκατασκευασμένα τεμάχια. Ο σχηματισμός των προκατασκευασμένων τεμαχίων προεπεξεργάζεται, και προκατασκευάζεται τα τεμάχια όπως οι σφαίρες χάλυβα, βέλη χάλυβα, σφαίρες κραμάτων βολφραμίου, και οι στήλες βολφραμίου με τις προ-σχεδιασμένες μορφές και τις ιδιότητες γίνονται στα σύνολα προκατασκευασμένων τεμαχίων, και εγκαθίστανται στην εξωτερική επιφάνεια ή την εσωτερική επιφάνεια του βλήματος χειροβομβίδων. Αυτά τα προκατασκευασμένα projectile τεμάχια και τα τεμάχια που διαμορφώνονται από την έκρηξη της χειροβομβίδας αποτελούν έναν φυσικό τομέα τεμαχισμού.

 

Λόγω της συνέπειας των χαρακτηριστικών αντίστασης πτήσης του προκατασκευασμένου σράπνελ, η φονική επίδραση της χειροβομβίδας που τίθεται στο πλαίσιο του προκατασκευασμένου σράπνελ είναι σχετικά πυκνή, και μια πλήρης βόμβα θα αυξήσει τη ζημία σε μεγαλύτερο βαθμό. lethality. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αμόλυβδες, οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως αλιευτικό εργαλείο βολφραμίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά