Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JINXING
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: περιπτώσεις κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 κλ το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου Βαθμός: 90WNiCu
Πυκνότητα: 16.2-18.5 g/cc Αγνότητα: >90%
εκτατή δύναμη: 710-1400 MPA Επιμήκυνση: <11%
Πρότυπα: ASTM B777-2009 Εφαρμογές: Αλιεία

Περιγραφή προϊόντων

Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου

Βολφραμίου βαρύ κραμάτων κρεμαστό κόσμημα αλιείας κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας σφαιρών υψηλό που παράγεται με τη σκόνη μετάλλων ως πρώτη ύλη, μη ρυπογόνος και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος. Βαρέων βαρών (> 18G/CC), το μικρό μέγεθος, έτσι αυτό είναι ανθεκτικό στο ισχυρό άνεμο, την είσοδο ελαφριού νερού και γρήγορα τη βύθιση. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο βαρίδι. Οι κύριες προδιαγραφές είναι: τύπος πτώσης νερού, τύπος σφαιρών, στρογγυλός τύπος σωλήνων, τύπος σφαιρών, κ.λπ.

 

Τι είναι βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου;

Οι βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ευρέως στις βαλβίδες σφαιρών και τα ρουλεμάν. Μπορούμε να προσφέρουμε τους διάφορους βαθμούς και τα μεγέθη. Και οι ακριβείς απαιτήσεις κάθε διαδικασίας να εξασφαλιστεί ότι τα παραχθε'ντα προϊόντα καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Χρησιμοποιούμε τη προηγμένη τεχνολογία και στηριζόμαστε στα εισαγόμενα υλικά. Οι σφαίρες έχουν την υψηλή αντίσταση διάβρωσης και την υψηλή αντίσταση λείανσης, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν αυξάνοντας την αξία του προϊόντος.

 

Οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ως σφαίρες για τα κυνηγετικά όπλα και τις σφαίρες κυνηγιού. Ένα κυνηγετικό όπλο είναι ένα πυροβόλο με σκοπό συνήθως να βαλθεί φωτιά από τον ώμο. Τα βλήματα που βάζονται φωτιά από το κυνηγετικό όπλο διασκορπίζουν δεδομένου ότι αφήνουν το βαρέλι, και η ενέργεια της εμπρηστικής δαπάνης διανέμεται μεταξύ των βλημάτων, έτσι σημαίνει ότι η ενέργεια οποιουδήποτε βλήματος είναι αρκετά χαμηλή. Σε ένα κυνήγι που θέτει, αυτό καθιστά το κυνηγετικό όπλο πρώτιστα χρήσιμο για τα πουλιά και άλλο μικρό παιχνίδι.

 

Βαριά εικόνα σφαιρών κραμάτων βολφραμίου:
Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου 0Βαριές σφαίρες κραμάτων βολφραμίου 1

Εφαρμογή των βαριών σφαιρών κραμάτων βολφραμίου

  • Υψηλό κρεμαστό κόσμημα αλιείας κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας
  • Κινητό δομένος σφυρί μπίπερ
  • Σφαίρα αντίβαρου που χρησιμοποιούνται για το δόλωμα, σφαίρα που χρησιμοποιούνται στα κοινά όπλα και αντι σφαίρα ακτινοβολίας
  • Η υψηλή ράβδος συγκεκριμένης πυκνότητας, το τετραγωνικό μόριο, ο κύλινδρος, κ.λπ. χρησιμοποιούνται στη στρατιωτική βιομηχανία, όπως ο διαπεραστικός πυρήνας σφαιρών τεθωρακισμένων, κ.λπ.
  • Υψηλή βίδα ισορροπίας συγκεκριμένης πυκνότητας, αντίβαρο, στροφέας γυροσκοπίων, κομμάτι ρύθμισης, βάρος ισορροπίας
  • Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση ισορροπίας της πυξίδας, των οργάνων και των μετρητών, του αυτόματου πιλότου αεροσκαφών και του κατευθυντικού βάρους ισορροπίας, βάρος ισορροπίας της μηχανής αεροσκαφών, του μαζικού φραγμού για τη ρύθμιση της ποσότητας πετρελαίου κάτω από τη μεγάλη περιστροφή, και της αυτόματης βαλβίδας παρεμβυσμάτων ελαίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά