JINXING MATECH CO LTD

JINXING MATECH είναι ειδικός προμηθευτής στη λύση μετάλλων. Ειδικά στα προϊόντα όπως το κράμα βολφραμίου, ο χαλκός βολφραμίου, το τιτάνιο, το ζιρκόνιο, το βανάδιο, Hafnium, ο ψεκάζοντας στόχος, το μέταλλο Νόμπελ κ.λπ.,

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Πωλητής, Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Μάρκες: JINXING ΜΕΤΑΛΛΟ
Αριθμός Υπαλλήλων: 10~25
Ετήσιες πωλήσεις: 5,000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα JINXING MATECH CO LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα JINXING MATECH CO LTD Εταιρικό Προφίλ 1

JINXING MATECH είναι μια έρευνα και η ανάπτυξη, η παραγωγή, η επεξεργασία και οι πωλήσεις του ενσωματωμένου, περιεκτικού πυρίμαχου μετάλλου, πολύτιμο μέταλλο υλικό manufacturer.JINXING MATECH είναι ειδικός προμηθευτής στη λύση μετάλλων. Ειδικά στα προϊόντα όπως το βολφράμιο, ο χαλκός βολφραμίου, το τιτάνιο, το ζιρκόνιο, το βανάδιο, Hafnium, ο ψεκάζοντας στόχος, το κράμα βάσεων νικελίου, τα κράματα βάσεων κοβαλτίου κ.λπ., η ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται σύμφωνα με ASTM, ASME, το cAms, MIL, ο ISO, το DIN και τα EN πρότυπα που χρησιμοποίησαν κυρίως στον ημιαγωγό, πετροχημικό, Solor, ιατρικές, αεροδιαστημικές, στρατιωτικές βιομηχανίες.

Μέχρι στιγμής JINXING MATECH έχει προσελκύσει περισσότερους από 50 πελάτες χωρών εμείς παρέχει κυρίως στην αγορά όπως ο Καναδάς, η Σουηδία, η Ιταλία, η Δανία, η Ινδία, η Νέα Ζηλανδία, το Μεξικό, η Νότια Κορέα, η άμμος Netherland, της Αυστραλίας, της Ινδίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας coutries πολλές άλλες χώρες και περιοχές με τις αξιόπιστες ιδιότητες, την επαγγελματική υπηρεσία και την οικονομικώς αποδοτική τιμολόγηση. Οι εξοπλισμοί παραγωγής και επιθεώρησης JINXING MATECH περιλαμβάνουν τον υδραυλικό Τύπο 100tons, 20 αυτοματοποίησης τόνοι Τύπου ελέγχων, κενός φούρνος συμπύκνωσης πίεσης, ηλεκτρο-που σπινθηρίζει τη μηχανή περικοπών καλωδίων, αναμίκτης μετάλλων σκονών, τύμπανο κοκκιοποίησης, συμπυκνώνοντας φούρνος υδρογόνου, Rochwell και οι μετρητές σκληρότητας Brinell, ο αναλυτής Metallocope, άνθρακα και οξυγόνου κ.λπ… JINXING MATECH διοργανώνουν περιοχή κατασκευής 8.000 τετραγωνικών μέτρων καθώς επίσης και δύο εργαστήρια, οι άνθρωποι JINXING MATECH συνεχίζουν την ποιότητα των προϊόντων και επιθεωρούν την πυκνότητα, τη σκληρότητα και τη σύνθεση τελειωμένος - τα προϊόντα αυστηρά, που εξασφαλίζει κάθε προϊόν καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Διαδικασία τεχνολογίας

Οι ισχυρές ικανότητες κατασκευής μαζί με ένα πραγματικού μεγέθους εργαστήριο Ε&Α και δοκιμής μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξουν πλήρως όλη τη διαδικασία των πρώτων υλών που προετοιμάζονται, που κατασκευάζουν, επιθεώρηση, συσκευασία και παράδοση.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στις από μακρού υφιστάμενες σχέσεις πελατών, την ποιότητα των ψεκάζοντας στόχων μας και το επίπεδο τεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών και ευαισθησίας σε οικονομικό, πολιτικός και τα περιβαλλοντολογικά θέματα. Μέσα στην οργάνωσή μας, προκαλούμε συνεχώς την απόδοσή μας.

Τα όλα τεχνικά μέλη ομάδας πυρήνων μας έχουν περισσότερο από 10 έτη επαγγελματικής πείρας και της Ε&Α και της κατασκευής μεγάλης ποσότητας. Η ομάδα μας επιχειρηματικών λειτουργιών και διοικητικών μεριμνών επανδρώνεται με τους πεπειραμένους επαγγελματίες για να παρέχει τη φιλικές και έγκαιρες υποστήριξη και τις υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Εξασφάλιση ποιότητας

Η ειδική επεξεργασία μετάλλων είναι ο ISO 9001: το 2015 αναγνωρισμένη επιχείρηση. Η στάση μας απέναντι στην εξασφάλιση ποιότητας σημαίνει ότι προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την επιχείρησή μας και για να εξασφαλίσουμε εργαζόμαστε στα υψηλότερα πιθανά πρότυπα.

Η ποιότητα είναι ένα μεγάλο μέρος κάθε μέρα στην ειδική επεξεργασία μετάλλων. Κάθε υπηρεσία προσφέρουμε έχει την ομάδα εμπειρογνωμόνων της, που σιγουρεύονται όλα προσφέρουμε συμμορφώνονται μέσα στα πρότυπα έχουμε καθορίσει.

Ιστορία

Καθιερωμένοι το 2013, οι πεπειραμένοι τεχνικοί μετάλλων και οι πωλητές είναι τα κύρια μέλη της επιχείρησης. Η επιχείρησή μας καθιέρωσε τη Co. Xinxiang Jinxing, ΕΠΕ το 2013, που συμμετέχθηκε κυρίως στην επεξεργασία, την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων μετάλλων όπως το βολφράμιο, το μολυβδαίνιο, το βολφράμιο χαλκού, τα προϊόντα πολύτιμων μετάλλων και οι ψεκάζοντας στόχοι μετάλλων. Το Jinxing matech κοβάλτιο Ltd καθιερώθηκε το 2018, συμμετέχων κυρίως στην παραγωγή και τις πωλήσεις του τιτανίου, του ζιρκονίου, της φλάντζας και των προστατευτικών προϊόντων

Υπηρεσία

Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για τα προϊόντα μετάλλων με την αξιόπιστη ποιότητα. Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα για να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα.

Τα προϊόντα περνούν την ποιοτική δοκιμή των προτύπων ASTM και cAms

Ειδικά πλεονεκτήματα στο ζιρκόνιο, το βολφράμιο, το μολυβδαίνιο, το κράμα χαλκού βολφραμίου, το μαλακά μαγνητικά κράμα και τα προϊόντα Irdium

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας