Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Διαδικασίες προετοιμασιών του κράματος TZM

September 19, 2022

τελευταία εταιρεία περί Διαδικασίες προετοιμασιών του κράματος TZM

Το κράμα TZM (κράμα μολυβδαίνιο-ζιρκόνιο-τιτανίου) είναι ένα από τα κοινά υπερκράματα στα μολυβδαίνιο-βασισμένα κράματα. Το κράμα TZM έχει τα χαρακτηριστικά του υψηλού σημείου τήξης, του υψηλής αντοχής, υψηλού ελαστικού συντελεστή, της χαμηλής πίεσης ατμού, της καλής ηλεκτρικής αγωγιμότητας και της θερμικής αγωγιμότητας, της ισχυρής αντίστασης διάβρωσης, των καλών υψηλής θερμοκρασίας μηχανικών ιδιοτήτων, κ.λπ., και έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών σε πολλούς τομείς. Οι κοινές μέθοδοι προετοιμασιών της περιλαμβάνουν τη μεταλλουργία ρίψεων και σκονών τόξων.

Το τόξο που λειώνει και χρήσεις μεθόδου ρίψης κυρίως σχηματίζει τόξο το λειώνοντας και πετώντας καθαρό υλικό μολυβδαίνιου, και προσθέτει ένα συγκεκριμένο ποσό των στοιχείων κραμάτων όπως το Tj και Zr σύμφωνα με το ποσοστό βάρους, και υιοθετεί έπειτα τη συμβατική μέθοδο ρίψης για να λάβει τα προϊόντα κραμάτων TZM. Η μέθοδος μεταλλουργίας σκονών είναι η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη μέθοδος προετοιμασιών, κυρίως που χρησιμοποιεί τη high-purity σκόνη μολυβδαίνιου, σκόνη TiH2, σκόνη ZrH2, από γραφίτη σκόνη, και που αναμιγνύει τους ομοιόμορφα στην αναλογία, που διαμορφώνει με την κρύα ισοστατική συμπίεση, και έπειτα που συμπυκνώνει σε υψηλής θερμοκρασίας για να λάβει τα κενά TZM. Αφότου σφυρηλατείται το κατάλυμα υψηλής θερμοκρασίας, καυτός - κυλημένος στη μέση θερμοκρασία, που ανοπτείται και που γυαλίζεται, το τελειωμένο TZM μπορεί να ληφθεί.

Μεταξύ τους, τα προϊόντα κραμάτων TZM που κατασκευάζονται ιδιότητες με τη διαδικασία μεταλλουργίας σκονών έχουν τη σταθερή χημική σύνθεση και τις καλές μηχανικές και σωματικές. Επιπλέον, η χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου μπορεί να κερδίσει κόστος χρήσης του μεγάλης κλίμακας εξοπλισμού κατασκευής, να κοντύνει τον κύκλο παραγωγής, να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, τη διπλές ικανότητα παραγωγής και την παραγωγή, να μειώσει πολύ το κόστος προετοιμασιών των προϊόντων κραμάτων TZM, και να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση δαπανών τους.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας