Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Αυτό που είναι συγκόλληση μετάλλων

August 1, 2022

τελευταία εταιρεία περί Αυτό που είναι συγκόλληση μετάλλων

Η συγκόλληση είναι μια μέθοδος solid-phase και συγκόλλησης υγρός-φάσης. Χρησιμοποιεί κυρίως ένα μέταλλο με ένα χαμηλότερο σημείο τήξης ως συγκολλώντας υλικό. Μετά από να θερμάνει, το συγκολλώντας υλικό λειώνουν, και έπειτα το συγκολλώντας υλικό εισάγεται στο χάσμα μεταξύ των επιφανειών επαφών της ένωσης υγρής την επιφάνεια του συγκολλημένου μέταλλο υλικού, το οποίο μπορεί να καταστήσει τις υγρές και στερεές φάσεις διάχυτες ο ένας στον άλλο για να διαμορφώσει μια συγκολλημένη ένωση.

1. Τα οφέλη τη συγκόλληση

Η συγκόλληση μπορεί να ολοκληρώσει τις πολλαπλάσιες ραφές συγκόλλησης συγχρόνως, οι ενώσεις είναι όμορφες και τακτοποιημένες, ο απαραίτητος εξοπλισμός και οι πρώτες ύλες είναι απλή, αντίσταση παραμόρφωσης, μικρός αντίκτυπος στην απόδοση των υλικών συγκόλλησης και χαμηλότερο κόστος.

2. Ταξινόμηση της συγκόλλησης

(1) σύμφωνα με τα διαφορετικά σημεία τήξης της ύλης συγκολλήσεως, η συγκόλληση διαιρείται σε δύο κατηγορίες: μαλακή συγκόλληση και σκληρά συγκόλληση. (Η Βραζιλία είναι το μέταλλο υλικών πληρώσεως που διαμορφώνει τη συγκολλημένη ένωση και απαιτεί τις άριστες χημικές και μηχανικές ιδιότητες.)

(2) η συγκόλληση μπορεί να διαιρεθεί σε: συγκόλληση φλογών, συγκόλληση επαγωγής, συγκόλληση φούρνων και συγκόλληση αντίστασης σύμφωνα με τις διαφορετικές πηγές θερμότητας ή τις μεθόδους θέρμανσης.

3. Εφαρμογή της συγκόλλησης

Η συγκόλληση χρησιμοποιείται συχνά ως σημαντική μέθοδος συγκόλλησης για την κατασκευή των τεμνόντων εργαλείων καρβιδίου, των κομματιών διατρήσεων, των ηλεκτρονικών κενών συσκευών, των αγωγών και των διάφορων εμπορευματοκιβωτίων. Και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το χάλυβα άνθρακα συγκόλλησης, το ανοξείδωτο, το υψηλής θερμοκρασίας κράμα, το αργίλιο, το χαλκό και άλλα υλικά μετάλλων, και είναι επίσης πολύ κατάλληλο για την ακρίβεια, το μικροϋπολογιστή και σύνθετα weldments. Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει μια σειρά προϊόντων κραμάτων βολφραμίου ως να συγκολλήσει τα εργαλεία, όπως το κράμα χαλκού βολφραμίου, κράμα μολυβδαίνιου βολφραμίου, βαριά ράβδος κραμάτων βολφραμίου και ούτω καθεξής.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας