Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Τεχνική κατεργασία για να βελτιώσει την απόδοση των τσιμενταρισμένων τρυπανιών καρβιδίου

November 7, 2022

τελευταία εταιρεία περί Τεχνική κατεργασία για να βελτιώσει την απόδοση των τσιμενταρισμένων τρυπανιών καρβιδίου

Το τσιμενταρισμένο καρβίδιο αποτελείται από τη σκόνη καρβιδίου βολφραμίου ως σκόνη μητρών και κοβαλτίου ως σύνδεσμος μετά από να πιέσει και να συμπυκνώσει, περιέχοντας συνήθως 94% του καρβιδίου βολφραμίου και 6% του κοβαλτίου. Αν και η αντοχή είναι πολύ καλή, η ανθεκτικότητά της είναι φτωχή, η εφθραυστότητά της είναι υψηλή, και η επεξεργασία της είναι δύσκολη, έτσι είναι κατάλληλος για τη μεγάλη κοπή. Προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση του τσιμενταρισμένου καρβιδίου, οι ακόλουθες δύο μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν:


1. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία επιστρώματος, ένα στρώμα της εξαιρετικά-σκληρής ταινίας καρβιδίου τιτανίου (ΣΠΑΣΜΌΣ) ή νιτριδίων τιτανίου (ΚΑΣΣΙΤΕΡΟΣ) είναι χημικά ατμός που κατατίθεται στο υπόστρωμα καρβιδίου βολφραμίου για να την κάνει να έχει την υψηλότερη σκληρότητα.
2. Χρησιμοποιώντας την ιονική τεχνολογία εμφύτευσης, ένα τιτάνιο μικρού ποσού, ένα άζωτο, και ένας άνθρακας εγχέονται στη μήτρα, η οποία όχι μόνο βελτιώνει τη σκληρότητα και τη δύναμη, αλλά και αυτά τα εμφυτευμένα συστατικά μπορούν να κινήσουν το εσωτερικό όταν ξαναλέθεται το τρυπάνι.
3. Ένα στρώμα της ταινίας διαμαντιών διαμορφώνεται στην κορυφή του κομματιού τρυπανιών με τη φυσική μέθοδο, η οποία βελτιώνει πολύ τη σκληρότητα και την αντοχή του κομματιού τρυπανιών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας