Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Επιλογή υλικών κοπτικών εργαλείων

November 14, 2022

τελευταία εταιρεία περί Επιλογή υλικών κοπτικών εργαλείων

Επιλογή υλικών κοπτικών εργαλείων

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά είδη υλικών κατάλληλα για εργαλεία κοπής, όπως χάλυβας εργαλείων, καρβίδιο με τσιμέντο, υπερσκληρά υλικά κ.λπ. Μεταξύ αυτών, αν και η τιμή των συνηθισμένων εργαλείων από χάλυβα υψηλής ταχύτητας είναι χαμηλή, λόγω της υψηλής ταχύτητας της μηχανής εργαλείο και ανεπαρκής αντοχή, είναι εύκολο να προκληθεί σπάσιμο του εργαλείου κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.Το καρβίδιο είναι ένα πρόσφατα αναπτυγμένο υλικό εργαλείων, κατάλληλο για τραχύτητα και φινίρισμα των περισσότερων υλικών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, του χυτοσιδήρου, των ειδικών υλικών και των πλαστικών.Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά επεξεργασίας του υλικού, το εργαλείο απαιτείται να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Η σκληρότητα του εργαλείου πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή του προς κατεργασία τεμαχίου.Δεδομένου ότι το εργαλείο φέρει μεγάλη δύναμη στρέψης και αξονική δύναμη κατά την κατεργασία του τεμαχίου εργασίας, πρέπει να έχει επαρκή αντοχή, σκληρότητα και σκληρότητα.

2. Το υλικό του εργαλείου πρέπει να έχει επαρκή αντοχή στη φθορά και η λεπίδα πρέπει να είναι αρκετά αιχμηρή κατά την κοπή, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη σκλήρυνση της εργασίας.

3. Λόγω των υψηλών χημικών ιδιοτήτων του τεμαχίου εργασίας, η συγγένεια του υλικού του εργαλείου απαιτείται να είναι κακή, γεγονός που μπορεί να αποφύγει το φαινόμενο του κολλήματος του εργαλείου και το σπάσιμο του τρυπανιού που προκαλείται από τη διάχυση των εξαρτημάτων.

τελευταία εταιρεία περί Επιλογή υλικών κοπτικών εργαλείων  0τελευταία εταιρεία περί Επιλογή υλικών κοπτικών εργαλείων  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας