Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Ράβδος βολφραμίου

December 27, 2022

τελευταία εταιρεία περί Ράβδος βολφραμίου

Ράβδος βολφραμίου

Η ράβδος βολφραμίου είναι ένα σπάνιο μέταλλο με ένα υψηλό σημείο τήξης. Το σημείο τήξης του είναι το υψηλότερο μεταξύ όλων των μη συμμαχικών μετάλλων. Συγχρόνως, το βολφράμιο έχει μια πολύ ισχυρή ηλεκτρική αγωγιμότητα και χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει το καλώδιο βολφραμίου. Η ράβδος βολφραμίου χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη τεχνολογία στο καθαρό κράτος μετάλλων και το κράτος κραμάτων μεταξύ τους, βολφράμιο είναι ένα σημαντικό στρατηγικό μέταλλο, αλλά σύμφωνα με την τρέχουσα κατανάλωση, το μετάλλευμα βολφραμίου μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για περίπου 140 έτη, και η ανακύκλωση του βολφραμίου μπορεί να αποζημιώσει την έλλειψη των επιφυλάξεων μεταλλεύματος βολφραμίου σε κάποιο βαθμό.

Αυτή τη στιγμή, ο σφαιρικός ανεφοδιασμός βολφραμίου αποτελείται κυρίως από δύο μέρη, κάποιο είναι ο ανεφοδιασμός της πρόσφατα παραχθείσας συμπύκνωσης βολφραμίου, η οποία αποτελεί για 76% του συνολικού ανεφοδιασμού βολφραμίου, του οποίου 66% εισάγει το τελικό προϊόν βολφραμίου, και 10% γίνεται απόβλητα στην αναπαραγωγή διαδικασίας παραγωγής. Το άλλο μέρος προέρχεται από την ανακύκλωση των δευτεροβάθμιων πόρων του βολφραμίου, δηλ., η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση των υπολειμμάτων στερεών αποβλήτων στα απόβλητα διαδικασίας παραγωγής βολφραμίου και τέλος-καταναλωτών, όπως τα απόβλητα που τα σκληρά κράματα, τα υλικά βολφραμίου, οι χάλυβες κραμάτων, τα υλικά επαφών βολφραμίου και οι χημικοί καταλύτες, κ.λπ., αυτό το μέρος αποτελούν για 24%.

Εικόνα ράβδων βολφραμίου:

 

Με τη συνεχή βελτίωση του ποσοστού ανακύκλωσης δευτεροβάθμιων πόρων βολφραμίου σε διάφορες χώρες, η τεχνολογία της ανακύκλωσης των πόρων βολφραμίου αυξάνεται επίσης. Οι κοινές μέθοδοι είναι μηχανική μέθοδος συντριβής, saltpeter μέθοδος, μέθοδος τήξης ψευδάργυρου, μέθοδος ηλεκτρόλυσης, διυλίζοντας τη μέθοδο, τη μέθοδο μείωσης, ψήσιμο — μέθοδος βύθισης αμμωνίας, κ.λπ. Η αξία ανακύκλωσης του βολφραμίου έχει τα καλά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Η περιεκτικότητα σε βολφράμιο του ανακτημένου καρβιδίου βολφραμίου/των αποβλήτων και του απορρίματος βολφραμίου είναι υψηλότερη από αυτή του μεταλλεύματος βολφραμίου, ειδικά συμπυκνωμένο καρβίδιο βολφραμίου, όπου η περιεκτικότητα σε βολφράμιο είναι συχνά υψηλότερη από 90%. Εξάγοντας το βολφράμιο από το καρβίδιο βολφραμίου και άλλα απόβλητα βολφραμίου, έναντι της εξαγωγής του μεταλλεύματος βολφραμίου, το κόστος παραγωγής της επιχείρησης και η επένδυση στην επεξεργασία απόβλητου ύδατος μειώνονται, και η ρύπανση στο περιβάλλον αποφεύγεται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας