Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Θερμική διαδικασία επεξεργασίας του κράματος τιτανίου

October 31, 2022

τελευταία εταιρεία περί Θερμική διαδικασία επεξεργασίας του κράματος τιτανίου

Τα χαρακτηριστικά των κραμάτων τιτανίου είναι κυρίως: μικρή πυκνότητα, υψηλή εκτατή δύναμη, υψηλή σκληρότητα, καλή αντίσταση διάβρωσης, καμία μαγνητική, μικρή θερμική καθοδήγηση, ευρεία λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας, και μακριά ζωή υπηρεσιών. Τα κράματα τιτανίου μπορούν να λάβουν τη διαφορετικές σύνθεση και τις οργανώσεις φάσης με τη ρύθμιση της θερμικής διαδικασίας επεξεργασίας, με αυτόν τον τρόπο ενισχύοντας τη διαφορετική απόδοση. Παραδείγματος χάριν, η ανόπτηση μπορεί να αποβάλει την πίεση, να βελτιώσει την πλαστικότητα και το σταθερό ιστό. Η στερεές λύση και η επικαιρότητα είναι τα κύρια μέσα να βελτιωθεί η δύναμη του κράματος. Τα εξής είναι κάποια βασική γνώση θερμικής επεξεργασίας:

1. Θετική πυρκαγιά: Θερμάνετε το κομμάτι προς κατεργασία στο κρίσιμο σημείο, δροσίστε κάτω στον αέρα μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο, και λάβετε τη θερμική διαδικασία επεξεργασίας του ιστού ιστού μαργαριταριών.

2. Θερμός: Αρχικά θέρμανε το κομμάτι προς κατεργασία στο κρίσιμο σημείο. Μετά από τη συντήρηση θερμότητας για μια χρονική περίοδο, δροσίστε αργά κάτω (ή δροσισμένος στην άμμο ή τον ασβέστη) με το φούρνο που δροσίζει κάτω στον αέρα κάτω από 500 βαθμούς.

3. Διαλυτή θερμική επεξεργασία: Θερμάνετε το κράμα στη σταθερή θερμοκρασία του κράματος στην υψηλής θερμοκρασίας μονοφασική περιοχή, έτσι ώστε η υπερβολική φάση διαλύεται πλήρως στη στερεά λύση, και έπειτα γρήγορα δροσίζεται για να λάβει τη θερμική διαδικασία επεξεργασίας της διαποτισμένης στερεάς λύσης.

4. Χρόνος: Αφότου το κράμα είναι στερεό - διαλυτή θερμική επεξεργασία ή κρύα πλαστική παραμόρφωση, όταν τοποθετείται στη θερμοκρασία δωματίου ή είναι ελαφρώς υψηλότερο από τη θερμοκρασία δωματίου, η απόδοσή της αλλάζει με τον καιρό.

5. Διαλυτή επεξεργασία λύσης: διαλύει τις διάφορες φάσεις στο κράμα, ενισχύει τη στερεά λύση και βελτιώνει την ανθεκτικότητα και η αντίσταση διάβρωσης, αποβάλλει την πίεση και τη χαλάρωση, ώστε να συνεχίσει και.

6. Fireback: Διατηρήστε την κατάλληλη θερμοκρασία του αποσβήνοντας κομματιού προς κατεργασία κάτω από το κρίσιμο σημείο για μια ορισμένη χρονική περίοδο, και την δροσίστε έπειτα με μια μέθοδο που καλύπτει τις απαιτήσεις να λάβει η απαραίτητη διαδικασία επεξεργασίας ιστού και απόδοσης θερμική.

7. Απόσβεση και μετρίαση: Η θερμική επεξεργασία που συνδυάζεται με το συνδυασμό αποσβήνοντας και υψηλής θερμοκρασίας αποκατάστασης χρησιμοποιείται γενικά αναφερόμενος στην επεξεργασία ποιοτικής ρύθμισης. Η επεξεργασία αύξησης χρησιμοποιείται ευρέως στα διάφορα σημαντικά δομικά μέρη που λειτουργούν υπό τους υψηλούς όρους φορτίων, όπως οι ράβδοι συνδέσεων, τα μπουλόνια, τα εργαλεία και οι άξονες.

8. Ένωση: Η θερμική διαδικασία επεξεργασίας δύο τύπους κομματιών προς κατεργασία και δύο τύπους κομματιών προς κατεργασία χρησιμοποιείται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας