Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Βασική γνώση για τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου

August 30, 2022

τελευταία εταιρεία περί Βασική γνώση για τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου

1. Είδος

Σύμφωνα με την κύρια χημική σύνθεση, μπορεί να διαιρεθεί σε καρβίδιο-βασισμένο στον στο βολφράμιο τσιμενταρισμένο τιτάνιο καρβιδίου και άνθρακα (νιτρίδιο) (TiCN) - βασισμένο τσιμενταρισμένο καρβίδιο. Καρβίδιο-βασισμένα στο τα στο βολφράμιο τσιμενταρισμένα καρβίδια περιλαμβάνουν το βολφράμιο-κοβάλτιο (YG), το βολφράμιο-κοβάλτιο-τιτάνιο (YT), και τα σπάνια καρβίδια (YW), τα οποία έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Τα κύρια συστατικά είναι καρβίδιο βολφραμίου (WC) και καρβίδιο τιτανίου. (Σπασμός), καρβίδιο τανταλίου (TAC), καρβίδιο νιόβιου (NbC), κ.λπ. Η συνήθως χρησιμοποιημένη συνδέοντας φάση μετάλλων είναι τιτάνιο-βασισμένο τσιμενταρισμένο καρβίδιο άνθρακα Co. (νιτρίδιο) είναι ένα τσιμενταρισμένο καρβίδιο με το σπασμό ως κύριο συστατικό (μερικοί έχουν προσθέσει άλλα καρβίδια ή νιτρίδια). Οι συνήθως χρησιμοποιημένες συνδέοντας φάσεις μετάλλων είναι η Mo και Νι.

2. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου αποτελούνται κυρίως από το καρβίδιο με την υψηλό σκληρότητα και το σημείο τήξης (αποκαλούμενες σκληρή φάση) και το σύνδεσμο μετάλλων (αποκαλούμενο συνδέοντας φάση) με τη μέθοδο μεταλλουργίας σκονών, και η σκληρότητά της είναι πολύ υψηλή. Και η αξία σκληρότητάς της (συνήθως 89-93HRA) θα αλλάξει με τη φύση, την ποσότητα, το μέγεθος μορίων και το περιεχόμενο της συνδέοντας φάσης μετάλλων του καρβιδίου, και γενικά τις μειώσεις με την αύξηση του περιεχομένου της συνδέοντας φάσης μετάλλων. Επιπλέον, η κάμψης δύναμη και η ανθεκτικότητα του τσιμενταρισμένου καρβιδίου είναι επίσης υψηλές (συνήθως 900-1500MPa). Αντίθετα από τη σκληρότητα, όσο υψηλότερο το περιεχόμενο φάσης συνδέσμων μετάλλων, τόσο υψηλότερη η κάμψης δύναμη.

3. Εφαρμογή

Τα προϊόντα καρβιδίου χρησιμοποιούνται συχνά όπως εργαλεία κοπής για το χυτοσίδηρο, τα μη σιδηρούχα μέταλλα και τα μη μεταλλικά υλικά στη μηχανή, και είναι κατάλληλα για μερικούς ειδικό σκληρό χυτοσίδηρο, χάλυβα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, κράματα τιτανίου και wear-resistant μονώνοντας υλικά.

τελευταία εταιρεία περί Βασική γνώση για τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου  0

τελευταία εταιρεία περί Βασική γνώση για τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας