Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : ZHANG

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Παράγοντες που εξετάζουν κατά το επιλογή των επιστρωμάτων εργαλείων

July 26, 2022

τελευταία εταιρεία περί Παράγοντες που εξετάζουν κατά το επιλογή των επιστρωμάτων εργαλείων

Τα επιστρώματα διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο σε τέμνουσες διαδικασίες, και εάν ένα ακατάλληλο επίστρωμα επιλέγεται, μπορεί να οδηγήσει σε μια χαμηλότερη ζωή εργαλείων από ένα χωρίς επίστρωση εργαλείο, και μερικές φορές ακόμα περισσότερους που επεξεργάζονται τα προβλήματα στη μηχανή. Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιλέξουμε το επίστρωμα PVD, CVD το επίστρωμα και το σύνθετο επίστρωμα διαδοχικά να ντύσουμε PVD και CVD. Αλλά που τα χαρακτηριστικά πρέπει να μετρηθούν και να επιλεχτούν είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δώσουμε προσοχή.

Κυρίως έχει τα ακόλουθα τέσσερα χαρακτηριστικά:

1. Σκληρότητα

Η υψηλή σκληρότητα επιφάνειας που επέρχεται από το επίστρωμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξηθεί η ζωή εργαλείων. Παραδείγματος χάριν, το επίστρωμα TiCN (αυξανόμενη περιεκτικότητα σε άνθρακα) είναι 33% σκληρότερο από το επίστρωμα κασσίτερου.

2. Αντοχή

Η αντίσταση γδαρσίματος αναφέρεται στη δυνατότητα ενός επιστρώματος να επικριθεί το γδάρσιμο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, η εξέχουσα θέση του εργαλείου μπορεί να πελεκηθεί ή να αμβλύνει λόγω των διάφορων παραγόντων. Όσο καλύτερη η αντοχή, τόσο μακρύτερη η ζωή εργαλείων.

3. Ομαλότητα επιφάνειας

Βοήθειες μιας οι λεπτά ομαλές ή κανονικός-κατασκευασμένες επιστρώματος επιφάνειας μειώνουν την τέμνουσα θερμότητα και επιτρέπουν στο εργαλείο για να επεξεργαστούν στη μηχανή με τις υψηλότερες τέμνουσες ταχύτητες, οι οποίες μπορούν περαιτέρω να αποφύγουν την υψηλής θερμοκρασίας συγκόλληση τήξης με το επεξεργασμένο υλικό, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ποιότητα του υλικού μετάλλων.

4. Αντι-προσκόλληση

Οι ιδιότητες αντι-ραβδιών του επιστρώματος αποτρέπουν ή μετριάζουν τις χημικές αντιδράσεις μεταξύ του εργαλείου και του υλικού που επεξεργάζονται στη μηχανή, που αποτρέπουν το υλικό κομματιών προς κατεργασία από την κατάθεση στο εργαλείο.

Η επιχείρησή μας παράγει ποικίλους ψεκάζοντας στόχους μετάλλων που μπορούν να παραγάγουν αυτά τα υψηλής ποιότητας επιστρώματα, όπως οι ψεκάζοντας στόχοι αργιλίου τιτανίου, οι ψεκάζοντας στόχοι νικελίου, και οι ψεκάζοντας στόχοι χρωμίου. Η επιλογή των υψηλής ποιότητας ψεκάζοντας στόχων έχει επίσης τα μεγάλα οφέλη στην απόδοση του επιστρώματος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας