Βαριές ράβδοι 1400MPa κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: JINXING
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: περιπτώσεις κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 κλ το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης Τύπος: 90WNiCu
Πυκνότητα: 16,1-18,5 g/cc Αγνότητα: >90% W
Εκτατή δύναμη: 730-1400 MPA Επιμήκυνση: <11%
Πρότυπα: ASTM B777-2011 Εφαρμογές: Armour-piercing πυρομαχικά
Υψηλό φως:

Βαρύ κράμα βολφραμίου υψηλής επίδοσης

,

1400 βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου MPA

,

Βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

Βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης

Οι βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου αποτελούνται συνήθως από το σίδηρο νικελίου βολφραμίου ή το σίδηρο χαλκού νικελίου βολφραμίου ή ακόμα και χαλκού νικελίου βολφραμίου. Μερικά μέταλλα όπως το κάδμιο και το μολυβδαίνιο προστίθενται επίσης. Μπορεί να γίνει στις διάφορες μορφές. Οι υψηλοί σωλήνες κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας χρησιμοποιούνται συνήθως για να κάνουν τις πυρηνικές ασπίδες ακτινοβολίας και τα στρατιωτικά προϊόντα. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούνται όπως αντισταθμίσεις για τα κυνηγετικά όπλα, εξοπλισμός κυνηγιού, βλήματα, διαπεραστικοες σφαίρες τεθωρακισμένων, αντισταθμίσεις γεώτρησης πετρελαίου και ούτω καθεξής.

Εφαρμογή των βαριών ράβδων κραμάτων βολφραμίου

 

1. Εφαρμογή στο αεροδιάστημα, το βλήμα και τη βιομηχανία αεροπορίας

2. Εφαρμογή στα συμβατικά όπλα

3. Εφαρμογή στην κατασκευή μηχανημάτων και τη βιομηχανία οργάνων

4. Υλικό προστατευτικών καλυμμάτων

6. Εφαρμογή στην ηλεκτρική βιομηχανία

 

Βαριά εικόνα ράβδων κραμάτων βολφραμίου:
Βαριές ράβδοι 1400MPa κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης 0Βαριές ράβδοι 1400MPa κραμάτων βολφραμίου υψηλής επίδοσης 1

Τι είναι βαριές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου;

 

Λόγω του υψηλού κράματος βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας ο σωλήνας συνδυάζει την υψηλή πυκνότητα (πυκνότητα 60% υψηλότερη από το μόλυβδο), την καλή μηχανική δύναμη και τη χαμηλή θερμική επέκταση, καλή αντίσταση διάβρωσης, υψηλή ικανότητα απορρόφησης ακτινοβολίας (υψηλότερη από το μόλυβδο), απλός οικονομικός κύκλος και ο υψηλής αντοχής, υψηλός σωλήνας κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας είναι ένα κατάλληλο υλικό για την παραγωγή των ασπίδων ακτινοβολίας. Ο υψηλός σωλήνας κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας μπορεί να παρέχει την ίδια δυνατότητα προστατευτικών καλυμμάτων ακτινοβολίας με το μόλυβδο, μειώνοντας τον όγκο και το πάχος του εμπορευματοκιβωτίου προστατευτικών καλυμμάτων. Έναντι του μολύβδου και του μειωμένου ουράνιου, το κράμα βολφραμίου έχει επίσης τα πλεονεκτήματα μη τοξικός και μη ρυπαντικός. Οι υψηλοί σωλήνες κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας χρησιμοποιούνται κυρίως στα μπουκάλια ιατρικής ασπίδων και τις ασπίδες συρίγγων.

 

Οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρη για τα προκατασκευασμένα τεμάχια. Ο σχηματισμός των προκατασκευασμένων τεμαχίων προεπεξεργάζεται, και προκατασκευάζεται τα τεμάχια όπως οι σφαίρες χάλυβα, βέλη χάλυβα, σφαίρες κραμάτων βολφραμίου, και οι στήλες βολφραμίου με τις προ-σχεδιασμένες μορφές και τις ιδιότητες γίνονται στα σύνολα προκατασκευασμένων τεμαχίων, και εγκαθίστανται στην εξωτερική επιφάνεια ή την εσωτερική επιφάνεια του βλήματος χειροβομβίδων. Αυτά τα προκατασκευασμένα projectile τεμάχια και τα τεμάχια που διαμορφώνονται από την έκρηξη της χειροβομβίδας αποτελούν έναν φυσικό τομέα τεμαχισμού. Λόγω της συνέπειας των χαρακτηριστικών αντίστασης πτήσης του προκατασκευασμένου σράπνελ, η φονική επίδραση της χειροβομβίδας που τίθεται στο πλαίσιο του προκατασκευασμένου σράπνελ είναι σχετικά πυκνή, και μια πλήρης βόμβα θα αυξήσει τη ζημία σε μεγαλύτερο βαθμό. lethality. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αμόλυβδες, οι σφαίρες κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως αλιευτικό εργαλείο βολφραμίου.

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά