Υψηλής πυκνότητας 90WNiFe τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου βαριές

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: JINXING
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: 90WNiFe - τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περιπτώσεις κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 κλ το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου υψηλής πυκνότητας 90WNiFe βαριές Τύπος: WNiFe
Πυκνότητα: 16.4-18.5 g/cc Αγνότητα: 90% W
Εκτατή δύναμη: 720-1400 MPA Επιμήκυνση: <10>
Πρότυπα: ASTM B777-2010 Εφαρμογές: Ανταλλακτικά μηχανικής κατεργασίας
Υψηλό φως:

90WNiFe τετραγωνικές ράβδοι βολφραμίου

,

Τετραγωνικές ράβδοι βολφραμίου υψηλής πυκνότητας

,

90WNiFe βαριές ράβδοι βολφραμίου

Περιγραφή προϊόντων

Τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου υψηλής πυκνότητας 90WNiFe βαριές

Οι τετραγωνικοί φραγμοί κραμάτων βολφραμίου αποτελούνται συνήθως από το σίδηρο νικελίου βολφραμίου, το χαλκό νικελίου βολφραμίου ή ακόμα και το σίδηρο χαλκού νικελίου βολφραμίου. Επιπλέον, τα μέταλλα όπως το κάδμιο και το μολυβδαίνιο προστίθενται. Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε μορφή. Οι υψηλοί σωλήνες κραμάτων βολφραμίου βαρύτητας χρησιμοποιούνται συνήθως στο προστατευτικό κάλυμμα ακτινοβολίας και τα στρατιωτικά προϊόντα. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούνται όπως αντισταθμίσεις για τα κυνηγετικά όπλα, το εργαλείο κυνηγιού, τα βλήματα, τις τεθωρακισμένο-διαπεραστικοες σφαίρες, τα τρυπάνια πετρελαίου, και περισσότερους.

 

Τι είναι τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου;

  • Ο σωλήνας κραμάτων βολφραμίου έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής πυκνότητας (περισσότερο από 60% του μολύβδου), καλή μηχανική δύναμη, μικρή θερμική επέκταση, καλή αντίσταση διάβρωσης, υψηλή ικανότητα απορρόφησης ακτινοβολίας (υψηλότερη από το μόλυβδο), απλός οικονομικός κύκλος, υψηλής αντοχής, υψηλή συγκεκριμένη πυκνότητα, κατάλληλη για το προστατευτικό κάλυμμα ακτινοβολίας. Η σωλήνωση κραμάτων βολφραμίου υψηλός-βαρύτητας παρέχει τις ίδιες ικανότητες προστατευτικών καλυμμάτων ακτινοβολίας με το μόλυβδο μειώνοντας τον όγκο και το πάχος του εμπορευματοκιβωτίου προστατευτικών καλυμμάτων.

  • Έναντι του μολύβδου και του μειωμένου ουράνιου, το κράμα βολφραμίου είναι μη τοξικό και μη ρυπαντικό. Οι υψηλοί σωλήνες κραμάτων βολφραμίου βαρύτητας χρησιμοποιούνται κυρίως για την προστασία των μπουκαλιών και των συρίγγων ιατρικής.

Εφαρμογή των τετραγωνικών ράβδων κραμάτων βολφραμίου

 

 

Τετραγωνική εικόνα ράβδων κραμάτων βολφραμίου:
Υψηλής πυκνότητας 90WNiFe τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου βαριές 0Υψηλής πυκνότητας 90WNiFe τετραγωνικές ράβδοι κραμάτων βολφραμίου βαριές 1

  1. Λόγω της υψηλής πυκνότητας των ράβδων κραμάτων βολφραμίου, ο κύριος σκοπός των ράβδων κραμάτων βολφραμίου είναι να ελεγχθεί και να διανεμηθεί το βάρος ως αντίβαρο. Οι ράβδοι κραμάτων βολφραμίου μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία περαιτέρω στις αντισταθμίσεις.

  2. Οι ράβδοι κραμάτων βολφραμίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις αντισταθμίσεις, μέρη προστασίας από τη ραδιενέργεια, στρατιωτικά προϊόντα, ενώνοντας στενά ράβδοι, φόρμες, οι ράβδοι κραμάτων βολφραμίου κ.λπ. χρησιμοποιούνται επίσης σε μερικά αθλητικά αγαθά, όπως τα βέλη, τα γκολφ κλαμπ, κ.λπ.

  3. Οι ράβδοι κραμάτων βολφραμίου έχουν άλλες εφαρμογές, όπως η κενή ηλεκτρονική, και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως υψηλής θερμοκρασίας συστατικά. Οι ράβδοι κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ευρέως στα αθλητικά αγαθά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά